Forskarflyt

Oftast brukar man ju skriva och gnälla av sig lite grann både på Fb och Twitter. Denna vecka har det hänt så mycket bra saker att de inte ens ryms i en och samma status och allra minst en tweet eller två.

För det första blev jag beviljad mera studieledigt från mitt “egentliga” jobb på YA! För det andra blev jag beviljad lite finansiering, för det tredje blev en bloggartikel jag skrev för en stor Sound Studies blogg godkänd för publicering nästa måndag. Har också en kolumn i ÖT nu på söndag. Känns helt suveränt att få fortsätta vara doktorand på heltid även efter årskiftet.

When it rains, it pours. Fast tvärtom! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s