Faster than a polaroid picture

Campus Allegro är en härlig plats att jobba på. Det är en smältdegel av olika kulturuttryck och här samsas allt möjligt folk inom samma kvarter. Bara i den lilla korridor där jag har min forskarlya finns en grafisk designer (eller två, tre…), en fotograf, en frilansande skribent,  ett lokalt kontor för ett pälsauktionsbolag samt ett mediabolag. Idag när det blev bråttom och jag inte hittade mina passfoton var det bara att ta några raska kliv till snälla Linda på Memento.

Under tiden som kaffet puttrade knäppte hon ett snyggt porträtt, passfoto-style. Det gick ungefär lika snabbt som det hade tagit för ett polaroid-foto att torka.  Dessutom fotoshoppade hon bort tvååringens drägel från min t-skjorta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s