9h tåg 7h Åbo

Med anledning av Kiekkokansa-projektet jag med verkar i blev det en snabbvisit ner till Åbo idag. Största delen av dagen spenderades föjldaktligen på tåget. Men de ca 7h jag faktiskt spenderade i Åbo var mycket givande. Många skratt, bra feedback och mycket intressant läsning präglade vår bok-palaver. Det kommer att bli en så fin bokhelhet. Ai että. Massor med god minnen från Minsk-resan. Inte många gånger man har möjlighet att få göra något så här kul.

WP_001436

Imorgon är det tillbaka till svarven. På fredag är det deadline för den andra artikeln till min avhandling. Den artikeln har jag filat på i nästan ett år så det ska bli skönt att äntligen bli av med den.

Hade också en snabb palaver med min handledare i Åbo. Det tog nästan två år men nu vet jag  – äntligen –  vad de två sista artiklarna ska handla om. På riktigt. Så nu vet jag vad jag ska göra på måndag också… Spännande tider!

(Spännande var det också i morse när pappa som hade lovat att köra mig till tåget kl. 5.55 inte dök upp förrän 15 minuter senare. Ösregnade gjorde det också. Men vi hann. )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s